Results 1 to 3 of 3

Thread: Hyperspin won't launch roms all of the sudden

  1. #1
    HyperNewbie

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    United States
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Hyperspin won't launch roms all of the sudden

    Hello there all!

    I was using hyperspin and was playing a MAME game. When I exited the game back to Hyperspin, it refused to launch any other roms. I can navigate the frontend just fine and the "enter" key works to get into other system wheels, but enter will not launch any game in any system now. I double checked my key bindings, looked through HyperHQ, and I cannot figure out why this suddenly happened. I did some restarts of the game and the comp. No luck. Any guesses? Thanks!

    -Jeff

  2. #2
    Full Member

    Join Date
    May 2012
    Location
    South Dakota, USA
    Posts
    76
    Thanks
    42
    Thanked 14 Times in 14 Posts

    Default

    Go to the task manager and ensure Hyperlaunch is not running. The reboot should have cleared it though.
    Last edited by sportsfan949; 03-22-2013 at 12:28 PM.

  3. The Following User Says Thank You to sportsfan949 For This Useful Post:

    yeagert (03-22-2013)

  4. #3
    HyperNewbie

    Join Date
    Mar 2013
    Location
    United States
    Posts
    2
    Thanks
    1
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default

    Thanks sportsfan. I didn't even consider that it was Hyperlaunch itself that was causing the problem. I looked the hyperlaunch log and sure enough, it was registering my "enter" keys to launch...but nothing would launch. Hyperlaunch was not running and I couldn't get it to run after several restarts. I reinstalled it and it now works fine!
    Thanks for leading me in the right direction!

Similar Threads

  1. Cannot get N64 roms to launch
    By dougtechdude in forum Emulator Setup / Settings
    Replies: 4
    Last Post: 12-09-2012, 05:12 PM
  2. Some MAME Roms won't launch, others will
    By gms1975 in forum Emulator Setup / Settings
    Replies: 4
    Last Post: 08-10-2011, 01:44 PM
  3. Not able to launch Hyperspin
    By hawkeye06 in forum HyperSpin Support
    Replies: 6
    Last Post: 12-04-2009, 10:14 AM
  4. cant get roms to launch
    By dcnismo3 in forum HyperSpin Support
    Replies: 4
    Last Post: 08-25-2009, 03:05 PM
  5. roms won't launch
    By rab in forum HyperSpin Support
    Replies: 6
    Last Post: 12-13-2008, 06:25 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •